Happy 2017 - Beste wensen
21 december 2016

 

Het Xperthis team wil u hierbij graag bedanken voor uw samenwerking, vertrouwen en loyaliteit tijdens 2016. We wensen u, uw team en uw familie een vreugdevol en welvarend 2017.


Ook dit jaar hebben we opnieuw besloten om onze inspanningen op  het vlak van liefdadigheid verder te zetten en te proberen diegenen te steunen die sterk afhankelijk zijn van anderen, vandaag, in het huidige moeilijke economische klimaat, nog meer dan voordien.

De Xperthis werknemers hebben drie bewonderenswaardige projecten geselecteerd waarmee ze zich verbonden voelen, en die Xperthis daarom mee wil ondersteunen:

  • Bednet: Bednet zorgt ervoor dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit. Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden. Bednet is gratis voor gezin en school.
  • Rode Neuzen Dag: Xperthis wil mee bijdragen voor een betere zorg voor en opvang van jongeren met psychische problemen. Tienduizenden jongeren vinden of krijgen immers nog niet de zorg die ze nodig hebben. Hoog tijd om daar samen verandering in te brengen.
  • Installatie van fotovolta√Įsche panelen in Burkina Faso: Dit project van Dr. Dominique Wattiez ¬†garandeert de watervoorziening in het dorpje Vezon in Burkina Faso.¬† Dit door de installatie van een waterput voor de 900 inwoners, m.b.v. de installatie van fotovolta√Įsche elektriciteit, maar vooral door het delen van kennis over dergelijke installaties.


Het Xperthis team wenst u alvast een fantastisch eindejaar.