Intensieve zorgen
CPS High Care, de facilitator van de intensieve zorgverlening
De zorgverlening, en dus ook de zorgregistratie, op High Care diensten is complexer en kritieker dan op andere diensten. Speciaal voor de ondersteuning van high care diensten introduceert xperthis CPS High Care, een EPD-module die via parametrisatie en configuratie kan worden ingezet als registratietool op maat van de intensieve zorgverlening.

Via de driverbibliotheek van Capsule Tech kan de informatie van de verschillende medische toestellen die worden gebruikt bij intensieve zorgverlening geïntegreerd worden in het EPD. Afhankelijk van de output van de monitoring, de beademingstoestellen, de spuitpompen… worden de verschillende parameters op vaste intervallen naar het EPD doorgestuurd om ze daar te valideren.

De naadloze integratie van CPS High Care met de globale EPD-oplossing van xperthis biedt de nodige continuïteitsgaranties voor het volledige behandeltraject van de patiënt. Gegevens van recovery, spoed en andere afdelingen worden transparant aangeboden. Na ontslag op intensieve zorgen zijn alle geregistreerde gegevens beschikbaar voor de andere diensten en kan het medicatiebeleid eenvoudig worden voortgezet, inclusief lopende infusen, pijnpompen …

De belangrijkste troeven van CPS High Care:
  • Integratie van medische toestellen via Capsule Tech
  • Integratie van de parameters in de planning volgens vooraf gedefinieerde regels
  • Berekening van specifieke scores
  • Functionaliteiten en specifieke parameterinstelling: vochtbalans, bloedbalans, caloriebalans ...
Dit product maakt deel uit van de oplossing: