Spoedgevallen
CPS ER, het besturingspaneel van de spoeddiensten
CPS ER begeleidt en stuurt de spoeddiensten in hun volledigheid.

Via het "dashboard" worden de gebruikers in real time geïnformeerd over de medische en verpleegkundige acties op de spoeddienst en kunnen ze tevens hun eigen activiteiten registreren en opvolgen. Deze transparante en gebruiksvriendelijke manier van werken zorgt uiteraard voor meer tijd voor verzorging en een betere kwaliteit van de zorg. Door reeds vanop de spoeddiensten ook administratieve gegevens te integreren, draagt CPS ER bovendien bij tot een efficiënter algemeen administratief beheer.

Als onderdeel van het geïntegreerde EPD van xperthis biedt CPS ER zijn gebruikers op de spoeddiensten ook inzage in het verleden van de patiënt. Dit verzekert de continuïteit van de zorgverlening en optimaliseert tevens de communicatie tussen de spoeddiensten en de andere afdelingen.

De belangrijkste troeven van CPS ER op een rijtje:
  • Onmiddellijke identificatie van de patiënten via het inlezen van eID en/of SIS of via manuele registratie dankzij integratie van CPS ER binnen het globale EPD
  • Rechtstreekse invoer van de gegevens met betrekking tot de sortering, de inschrijving, de registratie en de oriëntering van de patiënt (IAO-functie)
  • Toegang tot het kerndossier vanuit het EPD (allergie, aandachtspunten, voorzorgsmaatregelen, besmetting, …)
  • Dashboard met de real time status en bewaking van de “deadlines
Dit product maakt deel uit van de oplossing: