ZNA en Sint-Andriesziekenhuis Tielt kiezen na ERP-oplossing en oplossing voor tarificatie en facturatie ook voor het EPD van xperthis

xperthis mag volledig gamma ICT-oplossingen inzetten voor meer dan 3.000 acute ziekenhuisbedden in Vlaanderen

Eén centraal aanspreekpunt, dat alle businesskritische processen in ziekenhuizen informatiseert: daarvoor staat xperthis. De Belgische specialist in ICT voor de healthcare implementeert de komende jaren haar EPD-oplossing in ZNA (Ziekenhuis Netwerk Antwerpen) en het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt. Naast het EPD van xperthis opteerden deze ziekenhuizen ook reeds voor de backoffice-oplossing (SAP ERP for Healthcare) en de oplossing voor tarificatie en facturatie (Oazis) van xperthis. Nadat eerder ook al het OLV van Lourdes-ziekenhuis in Waregem voor het volledige strategische portfolio van xperthis had gekozen, overschrijdt xperthis nu de kaap van 3.000 acute ziekenhuisbedden in Vlaanderen waarvoor ze haar volledig gamma ICT-oplossingen mag inzetten.

Voor het Sint-Andriesziekenhuis in Tielt betekent de EPD-oplossing van xperthis een vernieuwde kennismaking met het bedrijf. In 2000 al had de West-Vlaamse zorginstelling een platform van deze gespecialiseerde ITpartner laten integreren.

“Dat vertrouwen was een belangrijke factor bij de keuze voor deze zorgsuite